重庆教师招聘网

重庆教师招聘电话

400-765-0056

重庆中小学教师招聘考试:

重庆| 渝中区| 沙坪坝区| 江北区| 南岸区| 大渡口区| 九龙坡区| 渝北区| 巴南区| 北培区| 万州区| 涪陵区| 永川区|
重庆招聘信息

招聘信息:

考试内容 报名条件 报名时间

您现在所在的位置: > 历年真题 > 笔试 >

2020年重庆教师招聘考试英语学科:完型填空练习(三)
发布时间:2020-07-23 11:37:04 作者:黄老师 热度:

  【导读】教师招聘考试要比教师资格证考试要难一点,所以备考大家就更加要花心思了,前面几篇练习题大家做得怎么样了呢?以下是2020年重庆教师招聘考试英语学科:完型填空练习(三)

  

重庆教师招聘考试英语学科

 

  Generally speaking, a British is widely regarded as a quiet, shy and conservative person who is __1__ only among those with whom he is acquainted. When a stranger is at present, he often seems nervous, __2__ embarrassed. You have to take a commuter train any morning or evening to __3__ the truth of this. Serious-looking businessmen and women sit reading their newspapers or dozing in a corner; hardly anybody talks, since to do so would be considered quite offensive. __4__, there is an unwritten but clearly understood code of behavior which, __5__ broken, makes the offender immediately the object of __6__.

  It has been known as a fact that the British has a __7__ for the discussion of their weather and that, if given a chance, he will talk about it __8__. Some people argue that it is because the British weather seldom __9__ forecast and hence becomes a source of interest and __10__ to everyone. This may be so. __11__ a British cannot have much __12__ in the weathermen, who, after promising fine, sunny weather for the following day, are often proved wrong __13__ a cloud over the Atlantic brings rainy weather to all districts! The man in the street seems to be as accurate—or as inaccurate—as the weathermen in his __14__.

  Foreigners may be surprised at the number of references __15__ weather that the British make to each other in the course of a single day. Very often conversational greetings are __16__ by comments on the weather. "Nice day, isn't it?" "Beautiful!" may well be heard instead of "Good morning, how are you?" __17__ the foreigner may consider this exaggerated and comic, it is worthwhile pointing out that it could be used to his advantage. __18__ he wants to start a conversation with a British but is __19__ to know where to begin, he could do well to mention the state of the weather. It is a safe subject which will __20__ an answer from even the most reserved of the British.

  1. A. relaxed   B. frustrated   C. amused   D. Exhausted

  答案:A

  2. A. yet   B. otherwise   C. even   D. so

  答案:C

  3. A. experience   B. witness   C. watch   D. undergo

  答案:B

  4. A. Deliberately   B. Consequently   C. Frequently   D. Apparently

  答案:D

  5. A. unless   B. once   C. while   D. as

  答案:B

  6. A. suspicion   B. opposition   C. criticism   D. praise

  答案:C

  7. A. emotion   B. fancy   C. likeliness   D. judgment

  答案:B

  8. A. at length   B. to a great extent   C. from his heart   D. by all means

  答案:A

  9. A. follows   B. predicts   C. defies   D. supports

  答案:A

  10. A. dedication   B. compassion   C. contemplation   D. speculation

  答案:D

  11. A. Still   B. Also   C. Certainly   D. Fundamentally

  答案:C

  12. A. faith   B. reliance   C. honor   D. credit

  答案:A

  13. A. if   B. once   C. when   D. whereas

  答案:C

  14. A. propositions   B. predictions   C. approval   D. defiance

  答案:B

  15. A. about   B. on C. in   D. to

  答案:D

  16. A. started   B. conducted   C. replaced   D. proposed

  答案:C

  17. A. Since   B. Although   C. However   D. Only if

  答案:B

  18. A. Even if   B. Because   C. If   D. For

  答案:C

  19. A. at a loss   B. at last   C. in groups  D. on the occasion

  答案:A

  20. A. stimulate   B. constitute   C. furnish   D. provoke

  答案:D

  以上是2020年重庆教师招聘考试英语学科:完型填空练习(三)的全部内容,想了解更多重庆教师招聘考试报名、报考指南、教招公告备考资料等问题,考生们可以继续关注重庆教师招聘考试网。

  相关阅读:2020年重庆教师招聘考试中学地理《土壤》题目解析

未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

book

招聘动态