重庆教师招聘网

重庆教师招聘电话

400-765-0056

重庆中小学教师招聘考试:

重庆| 渝中区| 沙坪坝区| 江北区| 南岸区| 大渡口区| 九龙坡区| 渝北区| 巴南区| 北培区| 万州区| 涪陵区| 永川区|
重庆招聘信息

招聘信息:

考试内容 报名条件 报名时间

您现在所在的位置: > 历年真题 > 笔试 >

2020年重庆教师招聘考试英语学科:完型填空练习(四)
发布时间:2020-07-23 11:42:10 作者:黄老师 热度:

  【导读】教师招聘考试备考的过程是很艰难的,但是能够看到胜利的曙光一切就都是有意义的,以下是2020年重庆教师招聘考试英语学科:完型填空练习(四),来练习吧。

  

重庆教师招聘考试英语学科

 

  Most worthwhile careers require some kind of specialized training. Ideally, therefore, the choice of an __1__ should be made even before choice of a curriculum in high school. Actually, __2__, most people make several job choices during their working lives, __3__ because of economic and industrial changes and partly to improve __4__ position. The "one perfect job" does not exist. Young people should __5__ enters into a broad flexible training program that will __6__ them for a field of work rather than for a single __7__.

  Unfortunately many young people have to make career plans __8__ benefit of help form a competent vocational counselor or psychologist. Knowing __9__ about the occupational world, or themselves for that matter, they choose their lifework on a hit-or-miss __10__. Some drift from job to job. Others __11__ to work in which they are unhappy and for which they are not fitted.

  One common mistake is choosing an occupation for __12__ real or imagined prestige. Too many high-school students - or their parents for them - choose the professional field, __13__ both the relatively small proportion of workers in the professions and the extremely high educational and personal __14__. The imagined or real prestige of a profession or a White-collar" job is __15__ good reason for choosing it as life's work. __16__, these occupations are not always well paid. Since a large proportion of jobs are in mechanical and manual work, the __17__ of young people should give serious __18__ to these fields.

  Before making an occupational choice, a person should have a general idea of what he wants __19__ life and how hard he is willing to work to get it. Some people desire social prestige, others intellectual satisfaction. Some want security; others are willing to take __20__ for financial gain. Each occupational choice has its demands as well as its rewards.

  1. A. identification  B. entertainment  C. accommodation  D. occupation

  答案:D

  2. A. however  B. therefore  C. though  D. thereby

  答案:A

  3. A. entirely  B. mainly  C. partly  D. his

  答案:C

  4. A. its  B. his  C. our  D. their

  答案:D

  5. A. since  B. therefore  C. furthermore  D. forever

  答案:B

  6. A. make  B. fit  C. take  D. leave

  答案:B

  7. A. job  B. way  C. means  D. company

  答案:A

  8. A. to  B. for  C. without  D. with

  答案:C

  9. A. little  B. few  C. much  D. a lot

  答案:A

  10. A. chance  B. basis  C. purpose  D. opportunity

  答案:B

  11. A. apply  B. appeal  C. stick  D. turn

  答案:C

  12. A. our  B. its  C. your  D. their

  答案:B

  13. A. concerning  B. following  C. considering  D. disregarding

  答案:D

  14. A. preferences  B. requirements  C. tendencies  D. ambitions

  答案:B

  15. A. a  B. any  C. no  D. the

  答案:C

  16. A. Therefore  B. However  C. Nevertheless  D. Moreover

  答案:D

  17. A. majority  B. mass  C. minority  D. multitude

  答案:A

  18. A. proposal  B. suggestion  C. consideration  D. appraisal

  答案:C

  19. A. towards  B. against  C. out of  D. without

  答案:C

  20. A. turns  B. parts  C. choices  D. risks

  答案:D

  以上是2020年重庆教师招聘考试英语学科:完型填空练习(四)的全部内容,想了解更多重庆教师招聘考试报名、报考指南、教招公告、备考资料等问题,考生们可以继续关注重庆教师招聘考试网。

  相关阅读:重庆教师招聘考试报考指南

未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

book

招聘动态