重庆教师招聘网

重庆教师招聘电话

400-765-0056

重庆中小学教师招聘考试:

重庆| 渝中区| 沙坪坝区| 江北区| 南岸区| 大渡口区| 九龙坡区| 渝北区| 巴南区| 北培区| 万州区| 涪陵区| 永川区|
重庆招聘信息

招聘信息:

考试内容 报名条件 报名时间

您现在所在的位置: > 历年真题 > 笔试 >

2020年重庆教师招聘考试英语学科:完型填空练习(二)
发布时间:2020-07-23 11:24:42 作者:黄老师 热度:

  【导读】以下是重庆教师招聘考试2020年重庆教师招聘考试英语学科:完型填空练习(二),更多重庆教师招聘考试试题敬请关注重庆教师招聘考试网

  

 

  The family is the center of most traditional Asians' lives. Many people worry about their families welfare, reputation, and honor. Asian families are often __1__, including several generations related by __2__ or marriage living in the same home. An Asian person's misdeeds are not blamed just on the individual but also on the family ---including the dead __3__.

  Traditional Chinese, among many other Asians, respect their elders and feel a deep sense of duty __4__ them. Children repay their parents' __5__ by being successful and supporting them in old age. This is accepted as a __6__ part of life in China. __7__, taking care of the aged parents is often viewed as a tremendous __8__ in the United States, swheresaging and family support are not __9__ highly. __10__, in the youth-oriented United States, growing old is seen as a bad thing, and many old people do not receive respect.

  Pilipinos, the most Americanized of the Asians, are __11__ extremely family-oriented. They are __12__ to helping their children and will sacrifice greatly for their children to get an education. __13__, the children are devoted to their parents, who often live nearby. Grown children who leave the country for economic reasons __14__ send large parts of their income home to their parents.

  The Vietnamese family __15__ people currently __16__ as well as the spirits of the dead and of the as-yet unborn. Any __17__ or actions are done from family considerations, not individual desires. People's behavior is fudged __18__ whether it brings shame or pride to the family. The Vietnamese do not particularly believe in self-reliance; in this way, they are the __19__ of people in the United States. Many Vietnamese think that their actions in this life will influence their __20__ in the next life.

  1. A. enlarged B. extended C. expanded D. lengthened

  答案:B

  2 . A. history B. interaction C. blood D. bond

  答案:C

  3. A. pioneer B. settlers C. immigrant D. ancestors

  答案:D

  4. A. toward B. for C. of D. on

  答案:A

  5. A. contributions B. sufferings C. sacrifices D. tributes

  答案:C

  6. A. formal B. natural C. regular D. peculiar

  答案:B

  7. A. in comparison B. to the same extent C. in a way D. in contrast

  答案:D

  8. A. relief B. responsibility C. burden D. business

  答案:C

  9. A. rewarded B. honored C. regarded D. complimented

  答案:B

  10. A. in fact B. of course C. and yet D. as a result

  答案:A

  11. A. but B. further C. still D. only

  答案:C

  12. A. confined B. dedicated C. corresponded D. exposed

  答案:B

  13. A. in turn B. in exchange C. in vain D. in debt

  答案:A

  14. A. occasionally B. intentionally C. typically D. steadily

  答案:C

  15. A. insists on B. consists of C. persists in D. resists to

  答案:B

  16. A. living B. lively C. alive D. life

  答案:C

  17. A. incidences B. decisions C. accidents D. expedition

  答案:B

  18. A. on B. for C. by D. in

  答案:A

  19. A. counterpart B. opposite C. competitor D. opponent

  答案:B

  20. A. station B. status C. stature D. state

  答案:B

  以上是2020年重庆教师招聘考试英语学科:完型填空练习(二)的全部内容,想了解更多重庆教师招聘考试报名、报考指南、教招公告备考资料等问题,考生们可以继续关注重庆教师招聘考试网。

未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

book

招聘动态